Ballina Vendet

Vendet

Klikoni mbi flamujt ose përdorni menunë dhe lëreni mjetin t'ju drejtojë përmes standardeve ndërkombëtare dhe legjislacionit të brendshëm kundër korrupsionit, politikave të transparencës dhe mekanizmave të pjesëmarrjes së qytetarëve. Ju do të gjeni një vlerësim konciz të rreziqeve më të përhapura të korrupsionit dhe një sërë praktikash më të mira për të futur dhe zbatuar procedurat e përshtatjes. Informacioni është në dispozicion në gjuhën përkatëse lokale dhe në anglisht. Përdorni filtrat në faqen kryesore për qasje të shpejtë ose bëni një kërkim të avancuar përmes flamurit të lartë dhe eksportoni rezultatet tuaja në PDF.